Taktjänst i Norr AB > Takisolering Piteå

Takisolering Piteå

Taktjänst i Norr AB i Piteå arbetar med takisolering från Icopal i Piteå, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Kiruna med omnejd. Tilläggsisolering ger förbättrad ekonomi och minskad energiåtgång.


Skilj varmt från kallt!

Vi kan tak och takkonstruktioner och vet hur man kan isolera enklast, smartast och ekonomiskt.

Vi gör gärna en energianalys som visar hur mycket du kan spara och hur snabbt din investering betalar sig.

Du vinner, miljön vinner.

Kråkorna förlorar, men det får dom ta.

Läs mer om Takisolering Piteå på företagets hemsida

Taktjänst i Norr AB
Hemsida: www.taktjanst.com

Taktjänst i Norr AB

Taktjänst i Norr AB utför takarbeten, takentreprenad och takläggning med tätskikt i Piteå, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Kiruna samt resten av Norrbotten.

Företaget bildades 1975 och ombildades 1992 med nya ägare, men med samma personal. Företaget har 6 st anställda och utför i huvudsak entreprenader med tätskikt på tak. Vi använder uteslutande tätskiktsprodukter från ledande fabrikanter, som vi vet håller måttet för de stora påfrestningar byggnadskonstruktionen utsätts för.

Kontakta Taktjänst i Norr för takarbeten, takläggning och övrig takentreprenad i i Piteå, Luleå och Boden med omnejd. Vi arbetar i samverkan med Icopal AB tätskiktsentreprenader med Icopals hela produktsortiment och tätskiktssystem samt tillämpar kvalitetssäkring i alla väsentliga delar enligt Icopal Entreprenad AB:s certifierade kvalitetssystem ISO 9001.