Is-Tak AB > Takläggning

Takläggning

Is-Tak AB utför alla typer av takläggning i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla med omnejd. Vi är specialister på tak och tätskikt och levererar helhetslösningar samt underhåll och service.


När det gäller låglutande tak, samverkar vi med Renolit och Mataki, två ledande producenter av tätskiktsprodukter.

När det gäller Tegeltak, arbetar vi med produkter från Benders; en marknadsledande producent av betongtak i Sverige. När det gäller plåttak, hjälper vi er att hitta rätt produkt för ditt tak. Till villor erbjuder vi Icopal Decra eller Metrobond plåtpanna. Vi utför bandtäckning av låglutande tak, och monterar profilerad takplåt på ekonomibyggnader.

Läs mer om Takläggning på företagets hemsida

Is-Tak AB
Hemsida: www.is-tak.se

Is-Tak AB

Is-Tak AB är entreprenadsfirma som främst utför takarbete, läggning av tätskikt, takisolering och övrig takentreprenad i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla, Mellerud och Grästorp.

Företaget utför omläggning samt nyläggning av yttertak på nästan alla förekommande takkonstruktioner. Vi erbjuder även tilläggsisolering vid omläggning av tätskikt. Ansluten till tätskiktsgarantier. Våra arbeten utföres med upp till 10 års garanti, täckande material, arbete och eventuella följdskador, återförsäkrat i försäkringsbolag.

Våra huvudområden är takläggning med papp, duk, tegel och plåt men även montering av hängrännor och takskydd t.ex. Snöräcken och gångbryggor.

Is-Tak AB grundades av Hermann Thorleifsson 2003. Företaget har sedan starten vuxit sig starkt i Vänersborg-Trollhättan området och har nu 7 anställda. Genom åren har investeringar i maskiner, ställningar och övriga hjälpmedel haft största prioritet. Bilparken består av två fullutrustade servicebilar, en lastbil, en kranbil samt mobilkran och två truckar. Vi har även våra egna ställningar som uppgår till hundratals kvm. ställningsyta.