Geal AB > Takläggning

Takläggning

Anlitar du Geal AB för takläggning kan du känna dig trygg med att det blir professionellt utfört och att taket håller länge.

Taket är en mycket viktig del av huset och ska ge skydd mot regn, snö och blåst.

Geal AB lägger alla slags tak, papp, plåt, koppar och tegel- och betongpannor i olika utföranden. Innan vi börjar går vi igenom med kunden vilken typ av underlagspapp och vilket material som passar bäst för huset, och vi kan ge goda råd. Att lägga ett nytt tak är en god investering som höjer hela fastighetens värde.

Läs mer om Takläggning på företagets hemsida

Geal AB
Hemsida: http://gealab.nu/

Geal AB

Byggföretaget Geal AB utför olika typer av snickeri arbeten inom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och renovering. Vi kan jobba med fast pris á 330 kr/timme eller på ackord.
Geal AB är ett modernt byggföretag i Stockholm som kombinerar gedigen hantverkskunskap med de senaste tekniska lösningarna. Vi har i många år tillsammans med våra kunder arbetat med estetik, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller. Vi arbetar med uppdrag både för dig som privatperson och företag, där kök, badrum, trappor och inredningar tillhör de vanligaste uppdragen.
Geal AB är ett ungt men erfaren företag med rötter i byggbranschen. Vi vill modernisera branschen med ny teknik. Alla anställda arbetar lösningsorienterat genom att kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom – allt för att hjälpa kunden med sitt speciella behov.
Vi har bra samarbete med andra företag inom byggbranschen och garanterar er ett bra utförande med gällande garantier.