Stenstorps Tak AB > Takläggning i Skara

Takläggning i Skara

Stenstorps Tak AB i Falköping utför takläggning i Falköping, Skövde, Lidköping, Skara med omnejd. Jula AB i Skara är referensobjekt för Stenstorps Tak AB.


Skaraföretaget JULA AB har byggt ut sitt lager. Vi fick uppdraget att lägga 40.000 kvadratmeter tak på tillbyggnaden vilket innebär att det nu ligger totalt 100.000 kvadratmeter tak. När arbetet var klart, hade närmade 100 långtradare med papp och isolering rullat in.Kontakta Stenstorps Tak AB i Falköping eller besök deras hemsida på länken nedan för att få mer information om takläggning eller byggnadsplåtslageri i Skara, Falköping, Lidköping, Skövde med omnejd.

Läs mer om Takläggning i Skara på företagets hemsida

Stenstorps Tak AB
Hemsida: www.stenstorpstak.se

Stenstorps Tak AB

Företaget utför alla typer av takarbeten. Vi utför entreprendarbeten med tätskikt, tillbehör, isolering och brandventilation.

I samarbete med försäkringsbolag och Swedroofgruppen lämnar vi 15 års försäkringsgaranti på alla utförda arbeten. Vi använder endast, av Statens Provningsanstalt, typ­godkänt material från ledande leverantörer i Sverige. Vilket ger högsta klassificering av tätskikt.

Välkommen att kontakta oss, så berättar vi gärna mer.