Lahtis Tak & Bygg AB > Takläggning Sockerbruket Lidköping

Takläggning Sockerbruket Lidköping

Lahtis Tak & Bygg AB i Lidköping utför takläggning. 3000 m² Unic R Svart på Sockerbruket i Lidköping är referensobjekt.


Trebolit Unic™ används för enlagstäckning vid nyproduktion, för renovering eller omtäckning av gammalt tätskikt och direkt på isolering. Den är även godkänd för läggning direkt på cellplast.

Trebolit Unic™ är uppbyggt runt ett mycket kraftigt komposit-material som stomme. Armeringen ger en överlägsen rivstyrka. Översidan är belagd med granuler för att minimera halkrisken vid isbildning på taket. Undersidan består av ett filtmaterial.

Trebolit Unic™ kännetecknas av en hög skarvhållfasthet. När skarvarna sammanfogas smälter de ihop och blir minst lika hållbara som själva takpappen. Läggningsmetoden kräver inte gasolvärmare, vilket eliminerar brandrisken. Tillsammans med det enastående motståndet mot UV-strålning ger det tätskiktet en mycket lång livslängd.

Klassning: 1 1 1 A/B.
Tätskiktet uppfyller kraven på brandteknisk klass T
Ytvikt: 3.7-4.0 kg/m2
Färger: Svart och grå

Trebolit Unic™ erbjuds tillsammans med Trebolits Trygghetspaket med 2+8+5 års garanti, där garantiåtagandet är försäkrat i svenska försäkringsbolag.

Läs mer om Takläggning Sockerbruket Lidköping på företagets hemsida

Lahtis Tak & Bygg AB
Hemsida: www.lahtistak.se

Lahtis Tak & Bygg AB

Lahtis Tak & Bygg AB arbetar med takentreprenad och utför allt inom takarbete, takläggning och tätskikt för tak i Lidköping, Skövde, Skara, Mariestad, Trollhättan med omnejd. Auktoriserad Trebolit Takentreprenör.

Företaget jobbar uteslutande med godkända produkter från Trebolit.

Med Trebolit tätskiktsprodukter kan Lahtis Tak AB erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Trebolitutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.