Takcentrum Sverige AB > Takpannor

Takpannor

Takcentrum AB är leverantör av takpannor. Vårt sortiment av tegelpannor är brett, det finns ett stort urval av modeller, kulörer och ytstruktur.


Vi har ett brett sortiment takpannor då vi jobbar med många leverantörer av takpannor.

Betongpannor, 1- och 2 kupigt, tegelpannor, 1- och 2-kupigt, flacktegel, glaserade, ytbehandlade och naturella. Benders, Jönåker, Vitting och många mer okända och unika takpannor.

Välj takpannor utifrån fastighetens karaktär, det finns ett större utbud än många tror - Se till att pannorna kröner ditt hus!

Beställ "All inclucive-leverans" och få underlagspapp, fästdon, läkt, takpannor och taksäkerhet smidigt levererat med taklyft, allt från Takcentrum!

Läs mer om Takpannor på företagets hemsida

Takcentrum Sverige AB
Hemsida: www.takcentrum.se

Takcentrum Sverige AB

Takcentrum AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak. Vår styrka och specifika specialitet är tak och tätskikt, inget annat. Våra kunder är proffsen på taken. Vi har specialprodukter för varje ändamål, olika tätskikt olika primer. Vi guidar dig med bästa lösningen för ditt projekt då valen av systemlösningar är viktiga.

Alla våra produkter backas upp med mycket bra garantier som verkligen gäller om det skulle behövas.

Vi erbjuder idag produkter, som inom sina segment, håller absolut högsta klass. Resitrix gummimattor, från Carlisle i Tyskland, är ett bra exempel där vi överträffar marknadens krav på kvalité, livslängd, miljöaspekt och garantier, och det med råge. Ett annat exempel på originalitet och framtidsanda är vårt samarbete med Index som har lett fram till utvecklingen av specifika tätskikt anpassade för vårt tuffa klimat. Vi har tätskikt när miljökraven är stränga, vår Flexter Flex har högsta betyg hos SundaHus.

Vi marknadsför även en egen produktgrupp med vårt eget märke. YAP Superfelt, YAP Underfelt och Undertex är exempel på sådana produkter. Dessa är bland marknadens bästa produkter i segmentet underlagsmaterial för tak.

Till detta har vi ett digert tillbehörsprogram. Hos Takcentrum finner ni det som kompletterar taken. Takbrunnar, stosar, fästdon, takmassa, primer, varmluftsvets, taktryckrullar och mycket annat.

Rätt produkt på rätt plats till rätt pris. Kvalitet – Erfarenhet – Kunnande

Kontakta Takcentrum för rådgivning, konsultation och försäljning!