Is-Tak AB > Takpannor

Takpannor

Is-Tak AB erbjuder takpannor från Bender i Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla med omnejd.


Benders Betongtakpannor är tillverkade av cement, sand och järnoxid direkt från naturen. En produkt med perfekt passform, lättlagd för snabbt och kostnadseffektivt taktäckning. Kan läggas från 14 ° taklutning och med ställbara läktavstånd.

Läs mer om Takpannor på företagets hemsida

Is-Tak AB
Hemsida: www.is-tak.se

Is-Tak AB

Is-Tak AB är entreprenadsfirma som främst utför takarbete, läggning av tätskikt, takisolering och övrig takentreprenad i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla, Mellerud och Grästorp.

Företaget utför omläggning samt nyläggning av yttertak på nästan alla förekommande takkonstruktioner. Vi erbjuder även tilläggsisolering vid omläggning av tätskikt. Ansluten till tätskiktsgarantier. Våra arbeten utföres med upp till 10 års garanti, täckande material, arbete och eventuella följdskador, återförsäkrat i försäkringsbolag.

Våra huvudområden är takläggning med papp, duk, tegel och plåt men även montering av hängrännor och takskydd t.ex. Snöräcken och gångbryggor.

Is-Tak AB grundades av Hermann Thorleifsson 2003. Företaget har sedan starten vuxit sig starkt i Vänersborg-Trollhättan området och har nu 7 anställda. Genom åren har investeringar i maskiner, ställningar och övriga hjälpmedel haft största prioritet. Bilparken består av två fullutrustade servicebilar, en lastbil, en kranbil samt mobilkran och två truckar. Vi har även våra egna ställningar som uppgår till hundratals kvm. ställningsyta.