Nordsvenska Tak AB > Takplåt Vänersborg

Takplåt Vänersborg

Nordsvenska Tak AB i Vänersborg är tillverkare av plåtbeslag för Vänersborg, Uddevalla, Trollhättan och Göteborg med omnejd.


Nordsvenska tak AB har egna maskiner för plåtbearbetning.

Både i Göteborg och Vänersborg har vi egen avdelning för tillverkning av plåtbeslag.

Rätt kvalitet och egenskaper är viktiga faktorer vid val av beläggningssystem på plåt. Vi har färgsortiment som täcker de flesta användningsområden, vilket gör det enklare att välja rätt. Våra leverantörers system är utvecklade för att i bästa mån kunna motverka de faktorer som påverkar målade ytor av metaller. Den estetiska resp. tekniska livsländen kan variera kraftigt beroende på beläggningen och utsatthet.

Läs mer om Takplåt Vänersborg på företagets hemsida

Nordsvenska Tak AB
Hemsida: www.nordsvenskatak.se

Nordsvenska Tak AB

Nordsvenska Tak AB arbetar med nyproduktion,tilläggsisolering,renovering av låglutande tak i Göteborg, Uddevalla, Trollhättan,Vänersborg med omnejd.

Nordsvenska Tak AB lägger underhållsfria Tätskikt med SBS tätskiktmebran och Sarnafil/ Sikaplan duk.
Våra montörer innehar yrkesbevis utfärdade av TIB samt lång erfarenhet inom branchen

Vår inriktning genom åren har varit att lägga tak som ger en låg kostnad sett över tiden. Detta innebär att vi aldrig ger avkall på kvalitet till förmån för kortsiktiga vinster.Vårt val av produkter och lösningar präglas av att vi genom erfarenhet alltid vet vilken är den mest ekonomiska lösningen på kort eller lång sikt.Vår inriktning som totalentreprenör innebär att vi tillsammans med kunden redan i projekteringsstadiet kan hitta den bästa lösningen på deras takarbete.