MHT Takentreprenören i Syd AB > Takservice

Takservice

MHT Takentreprenören i Syd AB i Helsingborg utför takservice. Även det bästa tätskikt slits ned med åren. Ingen del av huset är ju så utsatt för väder, vind och andra påfrestningar.


Service- och underhållsavtal Asfaltbaserade tätskiktsmattor och takdukar ger ett mycket slitstarkt och säkert tätskikt. Men även det bästa tätskikt slits ned med åren. Ingen del av huset är ju så utsatt för väder, vind och andra påfrestningar.

En viktig faktor är hur taket sköts. Ett välskött tak håller längre. Man bör städa taket och göra en översyn varje vår efter vinterns härjningar och varje höst efter lövfällningen. Rensa takrännor, ränndalar och takbrunnar från löv och kvistar för att ge vattnet fri väg ut. Håll taket rent från växtdelar, mossa, löv och skräp.

Läs mer om Takservice på företagets hemsida

MHT Takentreprenören i Syd AB
Hemsida: www.mht-syd.se

MHT Takentreprenören i Syd AB

MHT Takentreprenören arbetar med takarbete, takläggning, tätskikt för tak, värmeisolering mm. i Skåne, Halland och södra Småland.

Vi har fast anställd och välutbildad personal. Totalt 30 personer arbetar i företaget och utför takarbete i de allra flesta kommuner inom arbetsområdet. Därför kan vi erbjuda en god och snabb service. Etablerade serviceavdelningar i skåne och Halland gör att vi snabbt och enkelt kan hjälpa till vid akuta tillfällen.