Taktjänst i Norr AB > Takservice Piteå

Takservice Piteå

Taktjänst i Norr AB i Piteå utför takservice och svarar för löpande takunderhåll, åtgärda skador med mera i Piteå, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Kiruna samt resten av Norrbotten.


Fastighetsägare har ansvar för taket. Både för att förhindra läckage och för att säkerställa arbetsmiljön på taket vid snöröjning och underhållsarbeten.

Vi gör gärna en besiktning av taket och föreslår åtgärder, såväl när det gäller åtgärder och utrustning.

Vi kan också svara för det löpandet underhållet av taket, rensa vattengångar och brunnar och åtgärda eventuella skador.

Vi kan också svara för regelbunden kontroll och underhåll av bland annat brandventilation.

Läs mer om Takservice Piteå på företagets hemsida

Taktjänst i Norr AB
Hemsida: www.taktjanst.com

Taktjänst i Norr AB

Taktjänst i Norr AB utför takarbeten, takentreprenad och takläggning med tätskikt i Piteå, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Kiruna samt resten av Norrbotten.

Företaget bildades 1975 och ombildades 1992 med nya ägare, men med samma personal. Företaget har 6 st anställda och utför i huvudsak entreprenader med tätskikt på tak. Vi använder uteslutande tätskiktsprodukter från ledande fabrikanter, som vi vet håller måttet för de stora påfrestningar byggnadskonstruktionen utsätts för.

Kontakta Taktjänst i Norr för takarbeten, takläggning och övrig takentreprenad i i Piteå, Luleå och Boden med omnejd. Vi arbetar i samverkan med Icopal AB tätskiktsentreprenader med Icopals hela produktsortiment och tätskiktssystem samt tillämpar kvalitetssäkring i alla väsentliga delar enligt Icopal Entreprenad AB:s certifierade kvalitetssystem ISO 9001.