Crawford > Takskjutportar

Takskjutportar

Crawford är tillverkare av bla Takskjutportar.


Takskjutportar, som lanserades av Crawford på den amerikanska marknaden för mer än 70 år sedan, försvinner upp under taket när den öppnas, vilket därmed ger fritt utrymme i och omkring portöppningen.

Crawford erbjuder ett komplett utbud av takskjutportar; Crawford 242/542.

Crawford 542, en isolerad sandwichpanelport, och Crawford 242, en helglasad ramport, är båda traditionella takskjutportar, vilket innebär att hela porten lyfts under öppningsprocessen. Alla porttyper har utformats så att de sparar så mycket utrymme som möjligt omkring portöppningen. Tillämpningsområde är alla industri- och kommersiella byggnader. Portarna har god täthet och isolering. De kan levereras helt täckta eller delvis glasade - eller helt glasade för optimalt ljusinsläpp eller för bättre insyn.

Läs mer om Takskjutportar på företagets hemsida

Crawford
Hemsida: www.crawfordsolutions.se

Crawford

Crawford är tillverkare av dockningssystem, industriportar, rullportar, skjutportar och vikportar, takskjutportar och vädertätningar.

Crawford är en världsledande leverantör av lösningar gällande industriportar, rullportar, skjutportar, vikportar och olika dockningssystem. Det breda utbudet i kombination med lång erfarenhet, stort kunnande, kvalitetstänkande och egen unik serviceorganisation är huvudorsaken till att mer än en miljon kunder har valt en enda leverantör för effektiv, problemfri funktion med fokus på lägsta produktlivskostnad.