ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB > Takskjutportar

Takskjutportar

Crawford är tillverkare av bla Takskjutportar.


Takskjutportar, som lanserades av Crawford på den amerikanska marknaden för mer än 70 år sedan, försvinner upp under taket när den öppnas, vilket därmed ger fritt utrymme i och omkring portöppningen.

Crawford erbjuder ett komplett utbud av takskjutportar; Crawford 242/542.

Crawford 542, en isolerad sandwichpanelport, och Crawford 242, en helglasad ramport, är båda traditionella takskjutportar, vilket innebär att hela porten lyfts under öppningsprocessen. Alla porttyper har utformats så att de sparar så mycket utrymme som möjligt omkring portöppningen. Tillämpningsområde är alla industri- och kommersiella byggnader. Portarna har god täthet och isolering. De kan levereras helt täckta eller delvis glasade - eller helt glasade för optimalt ljusinsläpp eller för bättre insyn.

Läs mer om Takskjutportar på företagets hemsida

ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB
Hemsida: www.assaabloyentrance.se

ASSA ABLOY Entrance Systems Sweden AB

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan energibesparing, kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. ASSA ABLOY Entrance Systems är en av fem divisioner inom ASSA ABLOY, världsledande inom lås- och dörrlösningar.