Inflexor AB > Takskydd

Takskydd

Produkter och information om takskydd.

I Inflexors produktprogram finns även ORIMA taksäkerhetsprodukter. Dessa produkter är lätta och smidiga tack vare att man med hjälp av den senaste CAD/CAM -teknologin har lyckats att undvika svetsning vilket sänker vikten och ger ett mycket bättre utseende och ett enklare montage. Modern pulverlackering med polyesterfärg finslipar utseendet och anpassar produkten till takets färg och kundens önskemål. Den låga vikten skiljer ORIMAs produkter markant från de traditionella smidesprodukterna. Med ORIMAs stora kunskap i tunnplåt och flexibilitet i produktionen och i hela verksamheten går det snabbt att lösa alla slags takskyddsproblem. Tack vare de CAD/CAM-styrda maskinerna är det enkelt att göra leveransanpassningar till olika tak enligt kundens önskemål. Världen och taksystemen förändrar sig och INFLEXOR ligger, med försäljningen av ORIMA-produkterna, tekniskt i främsta linjen när det gäller takskydd. Nya lösningar testas först i tillverkarens egna laboratorium och hos Statens Provningsanstalt. Därefter söks certifiering för dem. Allt detta betyder att Du som kund alltid får både trygga och kontrollerade produkter. SP Certifikat NR 102001 för galvat klass A takskydd SP Certifikat NR 102002 för lackerat takskydd Separat tillverkningskontroll av ORIMA-produkterna sköts i produktionen genom ett avtal med Statens Provningsanstalt. Därutöver är egenkontrollsystemet heltäckande från ankommande materialleverans till slutlig kundleverans. CAD/CAM-automatiken tillförsäkrar Dig som kund delarnas måttnoggrannhet. I kravet på taksäkerhet är ORIMA takskyddsprodukter ett naturligt val för Ditt tak. Kontakta Inflexor för offert och leveranstid.

Läs mer om Takskydd på företagets hemsida

Inflexor AB
Hemsida: www.inflexor.se

Inflexor AB

Tillverkning och försäljning av
bl a brandgasventilatorer, rökluckor, skrapgaller, takljuskupoler, takbrunnar, takluckor och lanterniner.
En NYHET är att vi i vårt produktprogram numera även har CE-godkända rökluckor. Samtliga våra modeller av rökluckor går att få i ett CE-godkänt utförande, de går under beteckningen ORIVENT.

Rökgasluckor, Röklucka, Asfaltgrytor, Gasolbrännare, Uppstigningsluckor, Terassbrunnar, Galler, Fasadgaller, Golvgaller, Konvektorgaller, Ytterväggaller, Täckgaller, Takljuskupol, Takfönster, Takskydd, Ljusvalv, Glasentréer.