AB Vimmerbyhus > Takstolar

Takstolar

AB VimmerbyHus är en ledande tillverkare av trätakstolar till alla typer av byggnader.

Vi har kompetens att rakt igenom hela produktionskedjan tillverka takstolar med högsta kvalitet vilka är dimensionerade av egna konstruktörer.
Vår P-märkning innebär att tillverkningen är typgodkänd av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut . En viktig del är att vi endast använder klassat virke. Förutom att vi tillverkar samtliga takstolar till våra hus, sker de flesta leveranserna till externa kunder. Bilden här bredvid visar Astrid Lindgrens Gården på Astrid Lindgrens Värld där vi bl.a. har levererat takstolarna.

Läs mer om Takstolar på företagets hemsida

AB Vimmerbyhus
Hemsida: http://www.vimmerbyhus.se/

AB Vimmerbyhus

Ett genuint småländskt husföretag och hustillverkare som utvecklat hustillverkning med stor yrkesstolthet sedan 1955.

Att bygga sitt drömhus gör man kanske bara en gång i livet. Därför vill vi som hustillverkare på Vimmerbyhus ge dig möjlighet att påverka ditt och din familjs framtida boende. Det kan gälla allt från planlösning, inredning och utrustning till fasadens utseende, takkupor, burspråk och tillbyggnader. Du har kanske speciella intressen som träning, hemmabio, hobbyverkstad eller vad det nu kan vara. Som erfarna hustillverkare vet vi att det ibland kan vara knepigt om man vet vad man vill, men inte vet riktigt hur det går till...