LR-System AB > Takstolar

Takstolar

LR-System är tillverkare av olika typer av takstolar i stål.

Våra takstolar i stål, i form av fribärande tvåledsbågar – alternativt med pelare och fackverk – levereras i allt från enbart stomme till färdig stålhall, med eller utan grundläggning. Våra stommar och takstolar i stål är svensktillverkade och CE-märkta enligt EN 1090-1, Europastandarden för byggprodukter av stål.

Kontakta LR-System eller besök hemsidan för mer information när ni söker tillverkare av takstolar i stål eller stålbyggnader.

Läs mer om Takstolar på företagets hemsida

LR-System AB
Hemsida: www.lr-system.se

LR-System AB

LR System, ett privatägt företag som förutom utgödslingsanordningar, är tillverkare hydraulcylindrar och byggnader med stålstomme. Allt tillverkas i Ljungbyhed. Vi har återförsäljare i hela landet.

LR-System grundades redan 1910. I starten tillverkades huvudsakligen höhissar. På 1950-talet tillkom utgödslingsanordningar och på 70-talet började vi också tillverka hydraulcylindrar. De senaste 20 åren har vi dessutom skräddarsytt LR-Stålbyggnader för de mest skiftande behov och önskemål. Vi har levererat byggnader till kunder både i Sverige och till en rad europeiska exportmarknader.