Dan Nilsson Tak AB > Taktäckning Åhus

Taktäckning Åhus

Dan Nilsson Tak AB utför taktäckning och takisolering Åhus. Absolut Company Höglager i Åhus Hamn. Taktäckning och takisolering utförd av Dan Nilsson AB.

Vad är det för hus?
The Absolut Comany Höglager

Var ligger det?
Åhus Hamn

Vad har ni gjort?
3.500 m2 isolering med Paroc och taktäckning med Protan takduk.

När gjorde ni det?
2002

Läs mer om Taktäckning Åhus på företagets hemsida

Dan Nilsson Tak AB
Hemsida: www.dannilssontak.se

Dan Nilsson Tak AB

Dan Nilsson Tak utför takarbete och takentreprenader som takläggning med tätskikt i Kristianstad, Malmö, Helsingborg, Värnamo, Nässjö, Ronneby, med omnejd.

Sedan 1993 har vi försett tak med tätskikt - papp, pvc-dukar och isolering. Sakta men säkert har verksamheten vuxit. Det som började med en ensam man och en bil är idag ett takföretag som utför takarbete i hela södra Sverige.

I Åhus har vi vårt huvudkontor. I Växjö driver vi verksamheten under namnet Taktäckning men för att kunna ge snabb och säker service i nästan hela södra Sverige har vi idag också montörer stationerade i Kalmar, Älmhult och Värnamo.

Vi har samlat stor erfarenhet i företaget, en erfarenhet som vi vet är uppskattad av våra kunder och som garanterar högsta kvalitet på de jobb vi utför. Vi gör jobb för privatkunder, men främst jobbar vi för byggentreprenörer, bostadsbolag och kommuner.