Ruukki Sverige AB > Taktäckning i stål

Taktäckning i stål

Ruukki Sverige AB har ett brett urval modeller för taktäckning i stål, lämplig för de mest skiftande behov. Dessa takplåtar kan levereras som monteringsfärdigt paket med alla kompletterande tillbehör.


Ytter- och innertaksprofiler
VI har ett heltäckande program av profilerad byggplåt för ytter- och innertak, och i ett stort antal kulörer och tjocklekar. Sortimentet innehåller höga och låga profiler med trapets-, sinus- eller rundade former. Profilerna kan monteras vertikalt eller horisontellt.

Slätplåt
Vår slätplåt använder du på alla typer av arbeten. Med våra speciella kvaliteter på grundmaterialet och fem olika beläggningssystem tillmötesgår vi de flesta krav på mjukhet, kulörhållning, korrosionsmotstånd och estetik.

Classic
I vårt sortiment när det gäller utvändig takbeklädnad tillför Classic i sin enkelhet ett vackert och tidlöst tak. Dess formspråk gör att det passar lika väl ihop med arkitekturen på moderna villor som på traditionella gårdar och småhus.

Elite
Elite med sin höga profilform ger ditt tak ett högklassigt och vackert utseende med hög kvalitet och lång livslängd. Den höga profilen bidrar till ett särskilt vackert uttryck när det gäller stora takytor.

Monterrey
Monterrey är den mest välkända och populära takpannan. Den låga profilen förmedlar ett behagligt och klassiskt intryck. Den vågiga formen gör takpannan formstyv och slitstark.

Tillbehörsprogram
Vårt tillbehörsprogram låter det breda sortimentet av takbeklädnader bli komplett. Programmet innehåller beslagstillbehör, takavvattnings- och taksäkerhetsprodukter. Allt du behöver för att få ett funktionellt, säkert och kostnadseffektivt tak.

Tillbehörsprodukterna är anpassade system för varje takprodukt i vårt sortiment.

Läs mer om Taktäckning i stål på företagets hemsida

Ruukki Sverige AB
Hemsida: www.ruukki.com/swe

Ruukki Sverige AB

Ruukki Sverige AB är leverantör av bla prefabricerade sandwichpaneler, fasadbeklädnader, stålstommar och stålkonstruktioner, taktäckning i stål, metallbaserade produkter för grundläggning mm.

Ruukki är Nordens största stålkoncern som tillverkar och levererar byggmaterial i ett stort och varierat produktutbud, från stålbalkar till fasadbeklädnad och tak.

Ruukki finns över hela Sverige med säljkontor, tekniska center och produktionsanläggningar.

I byggsektorn är fokuseringen på stålbaserade byggsystem och i synnerhet på helhetslösningar. Det innefattar kompletta stomentreprenader med prefabricerade element för tak och fasad ihop med ett åtagande för projektering, tillverkning och montering. Ett helhetsansvar från början till slut. Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av byggprodukter, som utgör basen för vår verksamhet. Inom infrastruktur erbjuder vi konkurrenskraftiga systemlösningar för grundläggning med pålar, broöverbyggnader, bullerskydd och ökad trafiksäkerhet med räckessystem.

Plåtprofiler, Byggplåtsprogram, Profiler, Takprofiler, Väggprofiler, Sinusprofiler, Fasadprofiler, Trapetsprofiler. Profilerad plåt, Byggplåt, Takplåt, Fasadplåt, Profilprogram, Aluminiumprofiler, Profilerad plåt, Aluminiumkassetter, Kassetter, Rostfriplåt, Rostfri plåt, Väggplåt, Plastglas, Ljusinsläpp, Plasttak, Slätplåt, Plåtslageriarbeten, Slätplåtsprofiler, Takpannor, Profiltopp, Plåt, Systemtak, Utanåstak, Taksystem, Takavvattningssystem, Hängrännor, Stuprännor, Rännkrokar, Hängkrokar, Taksäkerhet, Infästningsprofiler, Takskyddsprodukter, Säkerhetsutrustningar, Yttertaksprofiler, Skyddsanordningar, Arkadplåt, Tvärbockadplåt, Arkadprofiler, Profiment, Väggelement, Sandwichkonstruktion, Väggsystem, Systemväggar, Akustikplåt, Lättbalk, Takåsar, Standardbalkar, Balkar, Krönbalk, Krönbalksystem, Takavvattning, Plåttak, Glasfasader