Hagmans Tak Sverige AB > Takunderhåll

Takunderhåll

Hagmans tak AB utför takunderhåll och erbjuder kunderna ett serviceavtal.

Snö, isbildning, sol och skräp är faktorer som gör att ditt tak åldras och kan spricka. Genom årlig service och tillsyn slipper du otrevliga överraskningar och oväntade utgifter. Därför rekommenderar vi ett kontinuerligt underhåll av ditt tak, i form av ett serviceavtal, som upptäcker och åtgärdar brister. Varför släcka bränder när man kan förebygga dem?

Vi kan bland annat erbjuda heltäckande takservice, rondering, tillsyn, rengöring, besiktning av taksäkerhet, rökluckor, snöskottning.

Skräddarsydda serviceavtal
Det blir både billigare i längden och lättare att planera inför de insatser som behöver genomföras på ert tak. Vår serviceavdelning utför även akuta uppdrag, men största delen är uppdrag enligt våra skräddarsydda avtal. Där ingår allt från rengöring av tak, takbrunnar och hängrännor till att skapa underlag för det planerade fastighetsunderhållet.

Läs mer om Takunderhåll på företagets hemsida

Hagmans Tak Sverige AB
Hemsida: www.hagmanstak.se

Hagmans Tak Sverige AB

Hagmans Tak Öst AB är en takentreprenör i Motala. Vi utför takarbeten och har arbetat med tätskikt på låglutande yttertak i över 50 år. Verksam i Motala, Linköping, Norrköping, Mjölby, Askersund med omnejd.

Det som utmärker oss är bland annat att vi finns lokalt representerade över hela Sverige och att vi använder vår egen personal. Alla våra takmontörer är rutinerade yrkesmän som med vakna ögon och gedigna erfarenheter löser problem för fastighetsägare och förvaltare. Vi är noga med att i alla lägen måna om deras arbetsmiljö och säkerhet. I koncernen har vi också egen tillverkning.

Vi har direktkontakt med våra kunder vilket innebär att vi finns med hela vägen; från bedömning av taket, underlag för anbud till slutförandet av entreprenaden.

I och med att vi lämnar långa garantier så ansvarar vi också för omsorgen av era tak under många år framöver. Många av våra kunder väljer även att teckna serviceavtal med oss vilket innebär att vi övertar det löpande underhållet samtidigt som garantitiden förlängs.

Alla de bolag som ingår i koncernen arbetar också aktivt med miljö- och kvalitetsfrågor.