Glim Betongprodukter AB > Tätduk för takläggare

Tätduk för takläggare

Glim Betongprodukter AB är leverantör av migupren tätduk för takläggare.

  • Miguprenduken är en produkt som passar väl att använda på tak då vi kan erbjuda all typer av komplexa detaljer som skräddarsydda lösningar till ert projekt.
  • Duken har en mycket stor rörelsekapacitet och den rörliga zonen har en extra beläggning som ger den en beständighet mot UV strålning.
  • Migupren är också åldersbeständig och är byggvarubedömd.
  • Leverans sker av kompletta längder med detaljer, färdiga att monteras samman med bitumenmatta eller epoxi.

Läs mer om Tätduk för takläggare på företagets hemsida

Glim Betongprodukter AB
Hemsida: www.glim.se

Glim Betongprodukter AB

Glim Betongprodukter AB är tillverkare av fogbryggor och betongprodukter för rörelsefogar, stålstommar, ingjutningsgods och armering.

GLIM arbetar utvecklar och är tillverkare av egna produkter samt representerar ett antal välkända varumärken inom byggbranchen. Främst handlar det om produkter kring rörelsefogar, balkonger, ingjutningsgods och armering.

GLIM säljer flexibla kvalitetsprodukter som är anpassade efter kundens krav och önskemål. GLIM strävar alltid efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Företaget och leverantörerna är sedan länge välkända inom byggbranschen. Det gemensamma kunnandet står till kundernas förfogande. Som kund kan du lita på att GLIM gör allt för att du ska bli nöjd.

Rörelsefogar, fogtätning, Migua, fogbrygga, fogning betong, vattentäta fogar, fogar i golv, foglist, fog, najomatsystem, najomat, tvärkraftsdon, balkongarmering, ingjutningsgods, transportankare, lyftankare, garage, carport, förrådsbyggnader