T-Emballage AB > Tätningstejp T-Flex

Tätningstejp T-Flex

T-Emballage AB är leverantör av tätningstejp. T-Flex är en ny unik tätningstejp för byggfolie som håller absolut tätt och sitter där de ska, år ut och år in.

Livslängden är minst lika lång som byggfoliens och vindskyddet. Det garanterar vi.
Vanlig tätningstejp saknar ofta den vidhäftning som krävs vid montering och för att huset ska uppnå en så hög konvektionstäthet som möjligt. Att materialet ofta är lite smutsig eller fuktig gör inte saken bättre. Dessutom kan materialet och skarven angripas och försämras om man använder fel tejp. Vi har för att bemöta detta arbetat fram en ny tätningstejp, T-Flex, vilken har en unik häftförmåga och är konstruerad för att tillgodose dagens täthetskrav.

T-Emballage är ensamma om att kunna erbjuda T-Flex. Det är vi ganska stolta över – för vi är övertygade om att tätningstejpen är marknadens i särklass bästa. Naturligtvis är T-Flex godkänd och P-märkt.

Läs mer om Tätningstejp T-Flex på företagets hemsida

T-Emballage AB
Hemsida: www.t-emballage.se

T-Emballage AB

T-Emballage AB är leverantör av bla vindskydd (T-Vind Super), krypgrundsisolering (Krypgrundsfoam), underlagstäckning (T-Tak Super YEP 6), tätningstejp (T-Flex) mm.

Inom allt som rör täckning och skyddande byggmaterial är T-Emballage en komplett leverantör. Vi förser svenska byggmarknaden med material av hög kvalitet, ofta typgodkända, och utvecklade för att fylla sin funktion i konstruktionen maximalt. Att välja rätt material är en självklarhet om man vill bygga hållbart och långsiktigt. Men det gäller förstås att veta hur materialen ska användas också – och hur de fungerar tillsammans. Vi har experter på material- och byggtekniska frågor och oavsett om det gäller tak, vägg, golv eller grund, är vi alltid redo att ge ett ärligt och rättframt svar. Välkommen till T-Emballage!

Luft- & ångspärr, Täckfolie, Presenningar, Virkestäckning, Grundisolering, Formrör, Geotextiler, Golvskydd, Stegljudsdämpning, Kombinationsväv, Underlagspapp, Underlagstäckning, Shingel, Ytpapp, Kemiska produkter, Vindskydd, Byggfolietejper, Specialtejper, m m.