Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB > Tätskikt

Tätskikt

Takringen i Örnsköldsvik arbetar med tätskikt från Icopal. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Icopal tätskiktAlla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskikt på företagets hemsida

Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB
Hemsida: www.takringen.se/ovik/INDEX.HTM

Nynäs Tak Entreprenad Norrland AB

Takringen i Örnsköldsvik utför ihuvudsak tätskiktsentreprenader på tak och terasser, såsom takomläggning, 2-lagstäckning, membranisolering, takshingelläggning, underhållsarbeten, gummiduk, med mera i Örnsköldsvik med omnejd.

Vi använder oss av de bästa tätskikten som finns på marknaden. Vår leveranör Icopal är världsledande och leder utvecklingen med att ta fram hållbara och vackra tätskikt.

När du ska lägga nytt tätskikt på ditt tak är det viktigt att du väljer rätt takentreprenör. Att göra tätskiktsarbeten är ett precisionsarbete som ställer stora krav på material, erfarenhet och framför allt ett gediget yrkeskunnande. Taket ska skydda stora värden under många år och det gör valet av material mycket viktigt.

Icopal, Membranisolering, Takföretag, Takläggare, Takläggning, Takomläggning, Takshingelläggning, Terrasser, Tätskiktsentreprenader Tak, Underhållsarbeten Tak, Örnsköldsvik.