Ostkustens Tak i Oskarshamn AB > Tätskikt

Tätskikt

Ostkustens Tak AB i Oskarshamn samarbetar med Mataki och är utbildade och licensierade att utföra entreprenader med tätskikt från Mataki.

Vi utför tätskiktssystem för både låglutande och branta tak samt för parkeringsdäck och terasser. Ytterligare information om Mataki och deras produkter hittar du på deras hemsida. Kontakta oss så hjälper vi dig med vilken typ av tätskikt som är mest lämpligt för just ditt tak.

Läs mer om Tätskikt på företagets hemsida

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB
Hemsida: www.ostkustenstak.se

Ostkustens Tak i Oskarshamn AB

Ostkunstens Tak AB arbetar som takentreprenörer, plåtläggare samt utför takenprenad, träarbeten i och konditionsbesiktning av Ert tak mm i Oskarshamn, Kalmar, Öland, Vimmerby, Gotland, Västervik med omnejd. I samband med konditionsbesiktning, upprättar vi ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder och vi gör även en bedömning av takets kvarvarande livslängd. I samband med en sådan besiktning kan vi offerera ett årligt underhållsavtal. Vi erbjuder gratis besiktning och rådgivning av era tak. I samråd med er gör vi upp en underhållsplan.

Har ni dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Låt oss utföra en "energiberäkning" så ser man snabbt om denna lösning är intressant.