Wettergrens Tak AB > Tätskikt

Tätskikt

Wettergrens Tak AB i Nyköping arbetar med tätskikt från Icopal. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Alla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Läs mer om Tätskikt på företagets hemsida

Wettergrens Tak AB
Hemsida: www.wettergrenstak.se

Wettergrens Tak AB

Wettergrens Tak AB utför takentreprenader, takarbete, takläggning, takreparationer, tätskikt för tak, taksäkerhet, snörasskydd, brandskydd i Nyköping, Södertälje, Stockholm, Eskilstuna och Katrineholm med omnejd. Företaget är auktoriserad Icopal takentreprenör. Till största delen platta och låglutande tak. Hälften av vår projekt är nyproduktion. Under högsäsong har vi ca 20 st anställda.

Vi är verksamma i Östergötland, Södermanland, Södertälje, Stockholm och våra kunder är både privatpersoner, landsting, kommuner, industrier och övrig bostadsförvaltning. Wettergrens Tak AB bildades 1943. Ägare sedan 1 juli 2003 är Thorbjörn Forsberg som arbetar som VD.