Berland Tak AB > Tätskikt & takläggning

Tätskikt & takläggning

Berland Tak AB i Linköping arbetar med takläggning och lägger tätskikt från Mataki och Protan i Linköping, Norrköping och Mjölby med omnejd.

Vi på Berland Tak erbjuder ett stort urval tillvalsprodukter till ert tak. Vi samarbetar främst med Soprema och Protan som var för sig har ett stort utbud av tätskikt i olika färger och utföranden. Nedan finner ni ett urval av de produkter vi använder i vårt arbete. Materialen är noggrant testade och utvalda för högsta funktion och kostnadseffektivitet.

Kontakta Berland Tak AB eller besök hemsidan via länken nedan för vidare information.

Läs mer om Tätskikt & takläggning på företagets hemsida

Berland Tak AB
Hemsida: www.berlandtak.se

Berland Tak AB

Berland Tak AB arbetar med takarbeten i Linköping, Norrköping, Mjölby med omnejd. Omläggning, nyläggning och tilläggsisolering på låglutande tak.

Vårt företag grundades 1967 och har idag ett 15-tal engagerade medarbetare med erfarenhet av de flesta tätskikt.

Lång erfarenhet i kombination med kontinuerlig utbildning har skapat en gedigen kunskapsbank som innebär att vi ofta kan bidra med innovativa ideer och förslag.

Vi söker alltid det tekniskt och ekonomiskt bästa alternativet och är kända för smarta, kostnadseffektiva lösningar. Vårt heltäckande kontaktnät av plåtslagare, elektriker, byggföretag och andra entreprenörer borgar för smidig samordning och effektivitet.

Våra kunder finns såväl inom kommun och landsting som i privata industrier och fastighetsbolag. Berland Tak har ramavtal med bland annat Linköpings kommunala fastigheter, Stångåstaden, Landstingsfastigheter och Sankt Kors.

Vårt primära verksamhetsområde är Östergötland - samt delar av Småland och Södermanland.