Takcentrum Sverige AB > Tätskikt för branta tak

Tätskikt för branta tak

Takcentrum AB är leverantör av tätskikt för branta tak. Mineral Enduro-Eco är en urstark tätskiktsmatta anpassad för framtidens starka miljökrav och krav på lång hållbarhet.


Mineral Enduro-Eco är UV-stabil och kan erhållas med helt slätt ytskikt eller med en elegant svart eller vit skifferbeläggning.

Mineral Enduro-Eco monteras med mekanisk infästning alt. sträng- eller helsvetsning och ersätter behovet av tunga 1- eller 2-lagstäckningar. Den smidiga polymeroptimerade bitumenblandningen möjliggör ett snabbt och säkert montage med varmluftsvets eller kapslad gasolbrännare vilket i sin tur minimerar energiåtgången vid installationen.

Läs mer om Tätskikt för branta tak på företagets hemsida

Takcentrum Sverige AB
Hemsida: www.takcentrum.se

Takcentrum Sverige AB

Takcentrum AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak. Vår styrka och specifika specialitet är tak och tätskikt, inget annat. Våra kunder är proffsen på taken. Vi har specialprodukter för varje ändamål, olika tätskikt olika primer. Vi guidar dig med bästa lösningen för ditt projekt då valen av systemlösningar är viktiga.

Alla våra produkter backas upp med mycket bra garantier som verkligen gäller om det skulle behövas.

Vi erbjuder idag produkter, som inom sina segment, håller absolut högsta klass. Resitrix gummimattor, från Carlisle i Tyskland, är ett bra exempel där vi överträffar marknadens krav på kvalité, livslängd, miljöaspekt och garantier, och det med råge. Ett annat exempel på originalitet och framtidsanda är vårt samarbete med Index som har lett fram till utvecklingen av specifika tätskikt anpassade för vårt tuffa klimat. Vi har tätskikt när miljökraven är stränga, vår Flexter Flex har högsta betyg hos SundaHus.

Vi marknadsför även en egen produktgrupp med vårt eget märke. YAP Superfelt, YAP Underfelt och Undertex är exempel på sådana produkter. Dessa är bland marknadens bästa produkter i segmentet underlagsmaterial för tak.

Till detta har vi ett digert tillbehörsprogram. Hos Takcentrum finner ni det som kompletterar taken. Takbrunnar, stosar, fästdon, takmassa, primer, varmluftsvets, taktryckrullar och mycket annat.

Rätt produkt på rätt plats till rätt pris. Kvalitet – Erfarenhet – Kunnande

Kontakta Takcentrum för rådgivning, konsultation och försäljning!