Mälartak Entreprenad AB > Tätskikt för tak

Tätskikt för tak

Mälartak Entreprenad AB arbetar med tätskikt för tak från Icopal i Stockholm, Tyresö, Huddinge, Södertälje, Farsta med omnejd.

Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.

Icopal tätskiktAlla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskikt för tak på företagets hemsida

Mälartak Entreprenad AB
Hemsida: www.malartak.se

Mälartak Entreprenad AB

Mälartak Entreprenad arbetar med takarbeten, takentreprenader, läggning av tätskikt, läggning av tak och takentreprenad i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Norrköping med omnejd.

Mälartak AB är ett entreprenadföretag som enbart arbetar med kvalitets produkter och fack-kunnig och kvalitetsmedveten personal. Företaget bildades 1993 och de har mer än 40-års erfarenhet om tak och täkskikt.

Mälartak samarbetar med Icopal AB, Icopal koncernen är världsledande producent av tätskikt med 100-års erfarenhet i Sverige av produkter och system för låglutande tak och terrasser.

Mälartak är av Icopal auktoriserad takentreprör. Detta är en garanti för att företaget arbetar med produkter av hög kvalitet och utför ett korrekt arbete. Icopals produkter tillsammans med Mälartaks kunniga montörer ger er ett säkert och bekymmerfritt tak i många år framåt.