Bjärgrim & Co Tak AB > Tätskikt för tak Kalmar

Tätskikt för tak Kalmar

Bjärgrim & Co Tak AB i Kalmar arbetar med tätskikt för tak från Icopal. Tätskikt anpassade för svenskt klimat och ger tak av hög kvalitet.


Icopal tätskiktAlla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskikt för tak Kalmar på företagets hemsida

Bjärgrim & Co Tak AB
Hemsida: www.bjargrimtak.se

Bjärgrim & Co Tak AB

Bjärgrim & Co Tak arbetar med takarbeten, takentreprenad, takläggning, tätskikt och tak i Kalmar, Öland, Nybro, Torsås, Karlskrona och Mönsterås med omnejd.

Kontakta oss när det gäller ditt tak. Vi utför entreprendarbeten med tätskikt, tillbehör, isolering och brandventilation. Dessutom svarar vi gärna för service och löpande underhåll av taket. Vi kan också se till att ditt tak blir en säker arbetsplats.

När det gäller tak, samverkar vi med Icopal, en av världens ledande producenter av tätskiktsprodukter. Självfallet lämnar vi fullgoda garantier på vårt arbete.