Takbolaget Roger Andersen AB > Tätskikt Linköping

Tätskikt Linköping

Takbolaget Roger Andersen AB i Linköping arbetar med tätskikt från Icopal. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Alla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Kontakta Takbolaget Roger Andersen AB i Linköping eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om tätskikt för tak i Linköping, Åtvidaberg, Kisa, Mjölby och Tranås med omnejd.

Läs mer om Tätskikt Linköping på företagets hemsida

Takbolaget Roger Andersen AB
Hemsida: www.takbolaget.se

Takbolaget Roger Andersen AB

Takbolaget utför takentreprenader och takarbeten såsom takläggning med tätskikt i Linköping, Åtvidaberg, Kisa, Mjölby och Tranås.

Verksamheten startades 1980 av Tomas Åberg och Jörgen Andersen, men det ägs idag av Roger Andersen. Roger ansvarar själv för kalkylering, arbetsledning och försäljning.

Vi är mer än en vanlig leverantör av "jobb på taket". Vår uppgift är att definiera och lösa kundens problem. Vi blir en kostnadseffektiv partner i tillsynen och skötseln av din femte fasad, den minst synliga men den mest utsatta av dem alla.

Takbolaget AB samarbetar med Icopal AB, marknadens ledande tillverkare av produkter för och system för låglutande tak.

Vi är av Icopal AB auktoriserad takentreprenör och utför arbetet enligt Icopals gällande metodanvisningar och vi har branschens mest omfattande garantiåtagande.