Taktjänst i Norr AB > Tätskikt Piteå

Tätskikt Piteå

Taktjänst i Norr AB i Piteå arbetar med tätskikt från Icopal i Piteå, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Kiruna med omnejd. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Icopal tätskiktAlla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskikt Piteå på företagets hemsida

Taktjänst i Norr AB
Hemsida: www.taktjanst.com

Taktjänst i Norr AB

Taktjänst i Norr AB utför takarbeten, takentreprenad och takläggning med tätskikt i Piteå, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Kiruna samt resten av Norrbotten.

Företaget bildades 1975 och ombildades 1992 med nya ägare, men med samma personal. Företaget har 6 st anställda och utför i huvudsak entreprenader med tätskikt på tak. Vi använder uteslutande tätskiktsprodukter från ledande fabrikanter, som vi vet håller måttet för de stora påfrestningar byggnadskonstruktionen utsätts för.

Kontakta Taktjänst i Norr för takarbeten, takläggning och övrig takentreprenad i i Piteå, Luleå och Boden med omnejd. Vi arbetar i samverkan med Icopal AB tätskiktsentreprenader med Icopals hela produktsortiment och tätskiktssystem samt tillämpar kvalitetssäkring i alla väsentliga delar enligt Icopal Entreprenad AB:s certifierade kvalitetssystem ISO 9001.