Tak Tech AB > Tätskikt Skellefteå

Tätskikt Skellefteå

Tak Tech AB i Skellefteå arbetar med tätskikt från Icopal. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Alla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Läs mer om Tätskikt Skellefteå på företagets hemsida

Tak Tech AB
Hemsida: www.taktech.se

Tak Tech AB

TakTech AB utför alla takarbeten och takentreprenad såsom takläggning med tätskikt, takisolering i Skellefteå, Norrsjö, Malå och Umeå med omnejd.

Dessutom svarar vi gärna för service och löpande underhåll av taket. Vi kan också se till att ditt tak blir en säker arbetsplats.

Kontakta oss när det gäller ditt tak. Vi har arbetat med tak sedan 2000 och är idag 11 medarbetare. Vi finns i Skellefteå.

När det gäller tak, samverkar vi med Icopal, en av världens ledande producenter av tätskiktsprodukter.

Med Icopal tätskiktsprodukter kan Tak Tech erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Icopalutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.