Takringen i Örebro AB > Tätskikt tak Örebro

Tätskikt tak Örebro

Takringen i Örebro AB arbetar med tätskikt för tak från Icopal. Icopals tätskikt har hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.


Icopal tätskikt. Alla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskikt tak Örebro på företagets hemsida

Takringen i Örebro AB
Hemsida: orebro.takringen.se

Takringen i Örebro AB

Takringen i Örebro AB arbetar i huvudsak med tak, takarbete, takläggning, tätskikt,papptak läggning, tätskiktsarbeten, plåtslageri,Takarbete Örebro, PVC duk, Icopal i Örebro län.

Vi är ett fullserviceföretag och utför tätskiktsarbeten på tak och terrasser. Vi har även ett plåtslageri; Åkermans Plåt. Detta gör oss till en komplett totalleverantör. Vår affärsidé bygger på att Takringen skall vara totalentreprenörer för ditt tak. Vi besiktigar taket, konditionsbestämmer ditt tätskikt, lämnar åtgärds- förslag och kostnad för arbetet. Vi monterar tätskiktssystem från ICOPAL. Brandklassade och typgodkända, isolerar även takkonstruktionen. Vi utför alla typer av träarbeten på taket. Vi utför plåt- och smidesarbeten med egna plåtmontörer från Åkermans Plåt. Vi monterar brandventilation, takljuskupoler och takbrunnar.