Falköpings Tak AB > Tätskiktsarbete Falköping

Tätskiktsarbete Falköping

Falköpings Tak AB utför tätskiktsarbete med produkter från Icopal i Falköping, Skövde, Lidköping, Skara och Mariestad med omnejd.


Alla Icopals tätskiktsmatttor är baserade på bitumen och modifierade med SBS-polymerer för hög smidighet och lång livslängd.

Produkterna appliceras alltid enligt leverantörens angivna system.

Mono är en enlagstäckning som passar de flesta typer av byggnader och är idag den mest använda. Utmärkt vid både nybyggnad och renovering.

Monolight är en enlagstakduk, anpassad för nybyggnad av stora takytor.

Top & Base är en tvålagstäckning, lämplig vi renovering och nyproduktion. Två tätskikt klistras samman, vilket ger mycket hög säkerhet mot läckage.

Samtliga produkter uppfyller kraven för Brandklass T och BROOF(t2).

Läs mer om Tätskiktsarbete Falköping på företagets hemsida

Falköpings Tak AB
Hemsida: www.falkopingstak.se

Falköpings Tak AB

Falköpings Tak AB arbetar med tak, takarbeten, takentreprenad, takläggning, tätskikt i Falköping, Skövde, Lidköping, Skara, Mariestad med omnejd. Företaget utför alla typer av takarbeten. Vi utför entreprendarbeten med tätskikt, tillbehör, isolering och brandventilation.

Vi är specialister på tak och tätskikt och levererar helhetslösningar. Våra produkter och konstruktioner för trygga tak ger lång livslängd och god ekonomi.

Företaget samverkar med Icopal och arbetar enbart med P-märkta produkter. Takmontörerna är utbildade av Icoplal och utför alltid arbetet enligt deras anvisningar.

Välkommen att kontakta oss, så berättar vi gärna mer.