EU Tak & Fastighetsservice AB > Tätskiktsgarantier

Tätskiktsgarantier

EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg erbjuder garanti på arbete och material tillsammans med Tätskiktsgarantier i Norden AB


Tätskiktsgarantier i Norden AB ägs gemensamt av Sveriges ledande producenter av tätskikt.

Du erbjuds ett unikt trygghetspaket som utöver entreprenörens tvååriga byggaranti ger en åttaårig ansvarsutfästelse – totalt minst 120 års garanterat tätt tak. Utöver det ingår dessutom 5 års materialgaranti. Kunder som väljer tätskikt med denna garanti försäkrar sig om ett tryggt och problemfritt köp.

Det bästa av allt är kanske att garantin ingår i priset. Tätskiktsgarantier gör varje år ca 3000 garantiutfästelser och har de senaste 20 åren försäkrat mer än 45 miljoner kvm tätskikt i Sverige.

Vi är försäkrade hos TGN genom att vi lägger Trebolits material.

Läs mer om Tätskiktsgarantier på företagets hemsida

EU Tak & Fastighetsservice AB
Hemsida:

EU Tak & Fastighetsservice AB

EU Tak & Fastighetsservice AB utför alla typer av takarbeten i Trelleborg, Malmö, Lund och Ystad med omnejd och specialiserar sig på listtäckningar och dolda tätskikt. EU Tak & Fastighetsservice AB är en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör!

Vi utför alla typer av takarbeten och en av våra specialiseringar är listtäckningar och dolda tätskikt, som vi innehar certifikat för. Vår långa yrkeserfarenhet och mångsidighet gör oss till ett tryggt val. För att hålla oss uppdaterade i branschens tekniska utveckling så satsar vi regelbundet på kompetensutveckling och vidareutbildning av vår personal. För att upprätthålla en god kvalitet på alla utförda arbeten så genomför vi kontinuerliga egenkontroller under arbetets gång. Det gör vårt hantverk gediget och långsiktigt hållbart och fungerar som en kvalitetsgaranti och trygghet för våra kunder.

Letar du efter professionella takläggare i Skåne, kontakta EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg. EU Tak & Fastighetsservice AB i Trelleborg utför takläggning med tätskikt från Trebolit. När man anlitar en av Trebolit autoriserad takläggare medföljer omfattande garantier. Läs om material och garantier på hemsidan.

Besiktning av tak, Elastolit tätskiktsmattor, energiberäkning, isolering, listtäckningar, service av tak, takarbeten, takläggare, tilläggsisolering av tak, Trebolit, Trebolit Unic, tätskikt, tätskiktsgarantier, värmeisolering av tak, Trelleborg, Malmö, Lund, Ystad,