Bromölla Tak AB > Tätskiktsgarantier

Tätskiktsgarantier

Bromölla Tak AB i Sölvesborg utför erbjuder garanti på arbete och material tillsammans med Tätskiktsgarantier i Norden AB


Tätskiktsgarantier i Norden AB ägs gemensamt av Sveriges ledande producenter av tätskikt.

Du erbjuds ett unikt trygghetspaket som utöver entreprenörens tvååriga byggaranti ger en åttaårig ansvarsutfästelse – totalt minst 120 års garanterat tätt tak. Utöver det ingår dessutom 5 års materialgaranti. Kunder som väljer tätskikt med denna garanti försäkrar sig om ett tryggt och problemfritt köp.

Det bästa av allt är kanske att garantin ingår i priset. Tätskiktsgarantier gör varje år ca 3000 garantiutfästelser och har de senaste 20 åren försäkrat mer än 45 miljoner kvm tätskikt i Sverige.

Vi är försäkrade hos TGN genom att vi lägger Trebolits material.

Läs mer om Tätskiktsgarantier på företagets hemsida

Bromölla Tak AB
Hemsida:

Bromölla Tak AB

Bromölla Tak AB utför all form av takarbete och takentreprenad inom takläggning i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad, Karlshamn, Olofström och Ronneby med omnejd. Auktoriserad Trebolit Takentreprenör.

Företaget jobbar uteslutande med godkända produkter från Trebolit.

Med Trebolit tätskiktsprodukter kan Bromölla Tak AB erbjuda dig marknadens bästa tätskiktsgaranti, 15 år. Då vet du att arbetet är utfört av Trebolitutbildad personal och att produkterna är utvecklade för nordiskt klimat i kvalitets- och miljöcertifierad tillverkning.