Ronnys Tak & Transport AB > Tätskiktsgarantier

Tätskiktsgarantier

Ronnys Tak & Transportservice i Trelleborg erbjuder garanti på arbete och material tillsammans med Tätskiktsgarantier i Norden AB


Tätskiktsgarantier i Norden AB ägs gemensamt av Sveriges ledande producenter av tätskikt.

Du erbjuds ett unikt trygghetspaket som utöver entreprenörens tvååriga byggaranti ger en åttaårig ansvarsutfästelse – totalt minst 120 års garanterat tätt tak. Utöver det ingår dessutom 5 års materialgaranti. Kunder som väljer tätskikt med denna garanti försäkrar sig om ett tryggt och problemfritt köp.

Det bästa av allt är kanske att garantin ingår i priset. Tätskiktsgarantier gör varje år ca 3000 garantiutfästelser och har de senaste 20 åren försäkrat mer än 45 miljoner kvm tätskikt i Sverige.

Vi är försäkrade hos TGN genom att vi lägger Trebolits material.

Läs mer om Tätskiktsgarantier på företagets hemsida

Ronnys Tak & Transport AB
Hemsida: www.ronnystakochtransport.se

Ronnys Tak & Transport AB

Ronnys Tak & Transportservice är en takläggare och som utför takarbeten såsom takläggning och tätskiktsarbeten samt även kranbilstransporter i Malmö, Ystad, Lund och Trelleborg med omnejd

Ronnys Tak & Transportservice är ett företag med en stor andel återkommande kunder. Målsättningen är att kunden ska känna trygghet både för utfört arbete och för det material företag levererar. Därför har företaget valt att vara en Auktoriserad Trebolit Takentreprenör. Företaget är godkänd av AB Tätskiktsgarantier i Norden vilket innebär att Ronnys Tak & Transportservice kan erbjuda en femtonårig försäkringsgaranti. Företagets kontor finns i Trelleborg men Ronnys Tak & Transportservice arbetar i hela Skåne.