TBO Haglinds AB > TBO Design

TBO Design

TBO Haglinds är leverantör av balkonginglasning. TBO Design är ett elegant ramlöst inglasningssystem från TBO Haglinds AB,


Vårt nya inglasningssystem, TBO Design, ger dig full frihet på din balkong. TBO Design inglasning finns i två stilrena versioner, med eller utan ramar. TBO Design är alltid befriad från störande stolpar. I den ramfria versionen finns det inget som hindrar din blick från att fritt svepa över vyerna.

Våra designers har skapat enkla reglage som gör det lätt för dig att själv bestämma hur mycket eller lite av inglasningen du vill öppna eller stänga. Med ett enkelt handgrepp delar du på valfritt antal glasdelar för att släppa in lätta fläktar eller vinklar upp glasen och öppnar upp hela balkongen för att fullt ut njuta av solen och sommarvärmen.

Lika enkelt stänger du till inglasningen för att bevara värmen eller skydda dig mot regn och kalla vindar. Möjligheten att vinkla glasen gör det lätt att hålla inglasningen ren på både in- och utsida.

Med TBO Design inglasning kan du njuta av din balkong redan tidigt på våren och bevara sommarvärmen långt in i höstrusket.

Läs mer om TBO Design på företagets hemsida

TBO Haglinds AB
Hemsida: www.tbo.se

TBO Haglinds AB

TBO Haglinds AB är leverantör, bygger, monterar och utför balkongentreprenad, balkongrenovering, balkongplattor, inglasning av balkonger, räcken till balkonger, balkonger.

Vi på TBO har byggt, levererat och monterat balkonger sedan 1984. Det gör oss till det äldsta företaget i vår bransch. Över 25 000 balkonger har under åren lämnat vår industri i lilla Arboga och sitter monterade hos nöjda kunder runt om i Sverige och Norge.

Vi monterar balkonger på fastigheter som idag helt saknar balkonger, och vi byter till större och modernare där balkongerna är för små eller har blivit gamla och slitna. Oavsett arkitektur, eller vilken tidsepok er fastighet är ifrån, producerar vi balkonger som smälter in och pryder sin plats på er fasad. Självklart levererar vi även till byggen och nyproduktion.

Balkong, balkonger, balkonginglasning, balkongentreprenad, balkongplattor, industriservice, inglasad balkong, inglasning av balkonger, legoarbeten för industri, måttbeställda räcken, räcken i aluminium, smide för renovering, smidesarbeten, TBO-hallen.