Abetong AB > Teknikbyggnader

Teknikbyggnader

Abetong är tillverkare av alla typer av anläggningar för distribution av el, teknikbyggnader för tele- och radiokommunikation samt servicebyggnader.


Alla byggnader anpassas efter kundens önskemål och behov.

Gedigna elbyggnader
Anläggningar för distribution av el innehåller känslig utrustning och ställer därmed stora krav på säkerhet. Vi specialanpassar mottagnings-, fördelnings- och nätstationer liksom övervakningsbyggnader för styr- och reglerutrustning. De nyckelfärdiga byggnaderna levereras med den invändiga elutrustningen på plats.

Tåliga teknikbyggnader
Teknikbyggnader för tele, radiokommunikation, vatten och avlopp innehåller känslig utrustning. Våra stabila byggnader är både inbrottssäkra, brandsäkra och underhållsfria. Tack vare en bur av tätt hopsvetsade armeringsjärn skyddas den också mot elektriska störningar.

Stort utbud av servicebyggnader
När det gäller servicebyggnader har vi ett brett sortiment av betongelement för byggnation i anslutning till vägar. Men vi levererar också nyckelfärdiga servicebyggnader för olika ändamål med komplett inredning monterad, till exempel färdiginredda toaletter för rastplatser eller byggnader till trafikplatser.

Läs mer om Teknikbyggnader på företagets hemsida

Abetong AB
Hemsida: www.abetong.se

Abetong AB

Abetong är en tillverkare och leverantör av betongelement av prefabricerad betong såsom t ex väggelement i betong, betongstommar, prefab betong,och fasadelement i betong. Abetong har under decennier byggt upp en bred erfarenhet och utvecklat spetskompetens inom prefabricerade betongprodukter. Idag är vi ett av landets ledande företag. Verksamheten är indelad i tre marknadssegment, anläggning, hus och lantbruk. Huvudkontoret finns i Växjö. Produktion och försäljning finns på 14 orter över hela Sverige.

Inom Anläggningsdivisionen bedriver vi dessutom en omfattande internationell licensverksamhet avseende behållar- och spårteknik och vår teknologi används nu i ett 30-tal länder i nästan samtliga världsdelar. Vi omsätter cirka 930 MSEK och vi är drygt 500 anställda i Sverige.