Unisport Scandinavia AB > Teleskopläktare

Teleskopläktare

Våra högkvalitativa motoriserade teleskopläktare är till för dig som vill kunna utnyttja din anläggning fullt ut på ett mer effektivt sätt.

På mindre än 2 minuter kan en sporthall eller gymnastiksal med en teleskopläktare för ca 1000 sittande personer förvandlas till en helt frilagd golvyta färdig att utnyttjas för andra aktiviteter. Våra teleskopläktare passar såväl den mindre skolgymnastiksalen som en fullstor multiarena.

Läktarna finns i olika utföranden med olika typer av stolar, eller sittbänkar tillverkade i trä eller plast. Stolarna kan levereras med eller utan klädsel, helautomatisk eller manuellt ned & uppfällbara stolar. Läktaren anpassas efter lokalen och de förutsättningar som råder. Våra stolmodeller är anpassade både för teleskopläktare och för de betonggradänger som är vanligt förekommande ovanför teleskopläktarna i en modern multiarena.

Läs mer om Teleskopläktare på företagets hemsida

Unisport Scandinavia AB
Hemsida: www.unisport.com

Unisport Scandinavia AB

Unisport är marknadsledande i Skandinavien inom sportbeläggning och läktarsystem. Med lång erfarenhet samt
ett ledande och innovativt arbete kring produktutveckling skapar vi de bästa förutsättningarna för utövare på både
bredd- och elitnivå. Vi är din trygga samarbetspartner med helhetsansvar, från rådgivning till slutförd installation.
Unisport driver egen entreprenad med läggning av sportgolv, konstgräs, tennisbanor samt linjemarkering till idrottshallar. Vår entreprenad har mångårig erfarenhet vilket ger trygghet till dig som kund gällande kvalitetssäkring, garantier och färdigställande i rätt tid.

Unisport driver en egen entreprenad med läggning av sportgolv, tennisbanor, konstgräs, gummimattor samt linjemarkering i idrottshallar.