Byggelit Sverige AB > Tempo

Tempo

Byggelit AB är tillverkare av golvvärme. Tempo är ett värmegolvsystem för vattenburen golvvärme.


Perfekt för såväl parkett och laminatgolv som för matta av plast eller linoleum – tempo är funktionsgodkänt för alla varianter. Du kan skarva mellan reglarna och spar på så vis både tid och pengar.

Läs mer om Tempo på företagets hemsida

Byggelit Sverige AB
Hemsida: www.byggelit.se

Byggelit Sverige AB

Byggelit AB är tillverkare av bl a spånskivor och träfiberskivor såsom takskivor, väggskivor, golvskivor och ljudgolv. Dessa säljs till byggmaterialhandel och möbelindustri. Vår årsproduktion är ca 70 000 m3 produktionsanläggningen finns i Lit i Jämtland.

C:a 15 % av vår försäljning går på export främst till de övriga nordiska länderna.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av spånskiveproduktion. Företaget grundades i Lit 1965 av Sven O Persson.

Kundens behov är drivkraft i vårt arbete. Vår målsättning är att arbeta nära våra kunder och utveckla gynnsamma samarbeten som ger ömsesidig utdelning i form av lönsamhet och kunskap. Vi arbetar med miljö- och kvalitetsfrågor både vad det gäller våra produkter men också i vår arbetsmiljö och med vår personal.

Vi är certifierade med nordiska miljömärket Svanen.


Golv, Vägg, Tak, Inredning, Regelgolv, Undergolv, Akustikgolv, Hyllplan, Stegljudsisolering, Värmegolv, Träskivor, Spånskiva, Väggskiva, Takskiva, Golvskiva, Spånskiva, Träfiberskiva, Innertaksskivor, Innertaksskiva, Undertaksskivor, Undertaksskiva, Golvsystem