Solsta Tak AB > Terassduk

Terassduk

Protan terrassduk 2,4 mm tätar mot vatten och används på jämna stabila underlag. Duken är tänkt för direkt gångtrafik och kräver ingen övertäckning.


Skarvning sker med ett svetstråd och till anslutning mot t.ex. genomföringar och avlopp används våra förtillverkade detaljer. Protan terrassduk rengörs med vatten och såpa.

Protan terrassduk 2,4 mm används där betong- eller terrassgolv skall tätas för att undvika problem med karbonatisering av betong, rostangrep på armeringsjärn, röta på träkonstruktioner och målning som flagar av.

Läs mer om Terassduk på företagets hemsida

Solsta Tak AB
Hemsida: www.protan.se

Solsta Tak AB

Solsta Tak AB utför takentreprenad, läggning av Protan tätskikt för tak, värmeisolering av tak, tätning av byggnader och badrum mm i Värmland.

Som Protan ABs entreprenadavdelning för Värmland och omgivning är vi specialister inom tätning av framför allt plana och låglutande tak och värmeisolering samt inom tätning av byggnader och badrum. Vi utför arbeten på tak och terrasser, nyläggningar, omläggningar och reparationer i alla storleker. Plåt- och träarbeten som ansluter till våra tätskikt utförs även av oss. Detta ger uppdragsgivaren minskade samordningsproblem och skapar trygghet.

Protans tätskikt svetsas med varmluft. Ingen brandrisk p.g.a. öppen låga!