Edsby Persienner AB > Terassmarkis

Terassmarkis

Edsby Persienner AB i Gävleborg säljer Turnils terassmarkiser (vikarmsmarkiser). De är konstruerade för villaterrasser, balkonger, kiosker, butiker, restauranger m.m.

Lutningsvinkeln justerar du enkelt från +5° till -40° genom att rotera justeröglorna med hjälp utav den medföljande veven.

Manövrering
Utvändig manövrering med hjälp utav växel och vev är fortfarande de vanligaste sättet att manövrera sin terassmarkis. Dock blir det allt vanligare att man istället väljer att manövrera med hjälp utav en motor. Motorn styr du med hjälp utav en fastmonterad dosa eller en trådlös fjärrkontroll. Den kan dessutom kompletteras med solautomatik och vindautomatik för total kontroll.

Läs mer om Terassmarkis på företagets hemsida

Edsby Persienner AB
Hemsida: www.edsbypersienner.se

Edsby Persienner AB

Edsby Persienner AB är grossist och tillverkare av solskydd och solskyddsprodukter såsom persienner, markiser, rullgardiner och mörkrumsridåer. Vårt när område är Edsbyn, Bollnäs, Hudiksvall och Söderhamn. Huvudleverantör av Persienner Till Svenska fönsterproduktion i Edsbyn.

Vi använder Turnils AB som vår material leverantör för vår tillverkning av markiser. Egen syavdelning för markisvävar där vår största duk leverantör är Sandatex och Dixon. Egen tillverkning av Persienner, med material från Turnils AB och Persiennmaterial HB. Vi utrustar även våra markiser med motorer och automation (sol- & vindvakt) från Somfy AB.

Grossisttillverkning av persienner typ Roulette, till de flesta fönstermodeller Svenska fönster saluför. Vi har egen tillverkning av rullgardiner. Stor erfarenhet av stora solskyddsanläggningar och mörkrums anläggningar i t.ex. skolor, sjukhus, kontor etc.