Hagmans Tak Sverige AB > Terrasser & Innergårdar

Terrasser & Innergårdar

Hagmans Tak AB lägger tätskikt för terrasser och innegårdar. Företaget har stor erfarenhet av renovering och ombyggnader av terrasser och innergårdar för en trevligare utemiljö!

Har ni koll på tätskikten på er innergård? Läckage är ett vanligt problem, med följd av åldrade stålbalkar och stammar. Hagmans Tak har stor erfarenhet av renovering och ombyggnader av terrasser och innergårdar för en trevligare utemiljö!

Hagmans Tak är specialister på utemiljöer och kan hjälpa dig med allt från rivning och bilning till förstärkning eller byte av stålbalkar. Vi gjuter valv och brunnar, byter stammar och lägger tätskikt. Slutligen anlägger vi ytorna med gjutasfalt, sand, plattor eller gräs för en trevlig utemiljö. Vi har projektledning med särskild kompetens på terrasser och innergårdar. Hagmans Tak skapar professionella helhetslösningar, från ax till limpa!

Läs mer om Terrasser & Innergårdar på företagets hemsida

Hagmans Tak Sverige AB
Hemsida: www.hagmanstak.se

Hagmans Tak Sverige AB

Hagmans Tak Öst AB är en takentreprenör i Motala. Vi utför takarbeten och har arbetat med tätskikt på låglutande yttertak i över 50 år. Verksam i Motala, Linköping, Norrköping, Mjölby, Askersund med omnejd.

Det som utmärker oss är bland annat att vi finns lokalt representerade över hela Sverige och att vi använder vår egen personal. Alla våra takmontörer är rutinerade yrkesmän som med vakna ögon och gedigna erfarenheter löser problem för fastighetsägare och förvaltare. Vi är noga med att i alla lägen måna om deras arbetsmiljö och säkerhet. I koncernen har vi också egen tillverkning.

Vi har direktkontakt med våra kunder vilket innebär att vi finns med hela vägen; från bedömning av taket, underlag för anbud till slutförandet av entreprenaden.

I och med att vi lämnar långa garantier så ansvarar vi också för omsorgen av era tak under många år framöver. Många av våra kunder väljer även att teckna serviceavtal med oss vilket innebär att vi övertar det löpande underhållet samtidigt som garantitiden förlängs.

Alla de bolag som ingår i koncernen arbetar också aktivt med miljö- och kvalitetsfrågor.