AB Stockholms Persienn & Markis > Terrassmarkis

Terrassmarkis

Terassmarkiser från Stockholms Persienn & Markis. Som värmeavskiljare är markiser bland det bästa tänkbara solskyddet. Reducerar upp till 70% av solens värmeverkan.


Med omsorgsfullt valt utförande förhöjer markiser en fastighets exteriör.

Läs mer om Terrassmarkis på företagets hemsida

AB Stockholms Persienn & Markis
Hemsida: http://www.solskyddare.se

AB Stockholms Persienn & Markis

AB Stockholms Persienn & Markis arbetar med solskydd som terassmarkiser, fasadmarkiser, fönstermarkiser, fasta skärmar och fasadpersienner mm i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Västerås med omnejd.

För bästa solskydd, ser våra säljare till att kunden får den service som fordras, svarar på frågor och rekommenderar de produkter som ger Er det Ni vill ha ut av ett solskydd. Exempelvis ett bättre inomhusklimat, förhindrade av blekning av golv, möbler, textilier eller alternativt insynsskydd.

En service till våra kunder är att vi gör mätningar och ger råd för samtliga våra produkter kunden väljer, detta är kostnadsfritt. När kunden väl beställt produkterna, tar vår fabriks- och montagesida vid. Några av montörerna är specialister på markismontage samt fasadpersienner, de andra på övriga solskyddsprodukter samt interiörprodukter. Flera av montörerna har lång erfarenhet av montagearbete i branschen. Det ställs högre och högre krav på dig som konsument att välja rätt leverantör av solskydd.