Nils Lindman AB > Textilmattor

Textilmattor

Textilgolv, heltäckningsmattor ger en skön komfort. Heltäckningsmattan är skön att gå på både barfota och med skor. Det finns ett stort urval av material, färger och kvalitéer att välja bland.


Vi på Nils lindman har arbetat med golv i över 50 år. Vi kan ge dig tips och råd vid ditt köp av matta. Våra professionella mattläggare lägger in din matta och du spar både tid och pengar.

Ett textilgolv, en heltäckningsmatta erbjuder en skön komfort. Heltäckningsmattan är skön att gå på både barfota och med skor. Idag finns ett stort urval av material, färger och kvalitéer att välja bland. Hur du än väljer ger en heltäckningsmatta ett varmt och ombonat intryck.

Fördelarna med att välja en heltäckningsmatta är flera. De allra vanligaste handlar om värme och ljud. En heltäckningsmatta minimerar golvdrag och isolerar mot kallt undergolv. En textilmatta kan alltså vara energisnål och hjälpa till att spara in värmekostnader. Textilmattan verkar även väldigt ljuddämpande, så att stegklamp och spring knappt hörs.

Läs mer om Textilmattor på företagets hemsida

Nils Lindman AB
Hemsida: www.nilslindman.se

Nils Lindman AB

Nils Lindman AB har arbetat i inredningsbranschen i över 50 år. I Stockholm utför vi bl a golvavjämning och golvläggning såsom t ex läggning av trägolv, läggning av linoleumgolv och läggning av parkettgolv samt våtrumsentreprenad.

Vi har bred erfarenhet, stor skicklighet och gedigen kompetens. Ett kunnande som vi vill att våra kunder ska dra nytta av oavsett om det handlar om att lägga golv, klä om möbler eller sy upp gardinuppsättningar.

Golvslipning, Plastgolv, Omklädsel möbler, gardiner, gardinuppsättning, textilgolv, textila mattor