Berland Tak AB > Tilläggsisolering

Tilläggsisolering

Berland Tak AB i Linköping utför tilläggsisolering av tak i Linköping, Norrköping och Mjölby med omnejd.

Ett bra tak ska inte bara hindra vatten från att läcka in, det ska också hindra värmen från att läcka ut – en isolering av bra kvalitet håller energikostnaderna i schack. När taket läggs om kan det därför vara klokt att samtidigt investera i en tilläggsisolering.

Kostnaden för tilläggsisoleringen sparar du vanligen in på 4-5 år genom minskade uppvärmningskostnader. I samband med er takrenovering eller takläggning kan ni passa på att tilläggsisolera.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram en energikalkyl som visar energiförbrukningen i din byggnad före och efter tilläggsisoleringen så att du i lugn och ro kan studera hur mycket just du tjänar på att tilläggsisolera taket.

Kontakta Berland Tak AB eller besök hemsidan via länken nedan för vidare information.

Läs mer om Tilläggsisolering på företagets hemsida

Berland Tak AB
Hemsida: www.berlandtak.se

Berland Tak AB

Berland Tak AB arbetar med takarbeten i Linköping, Norrköping, Mjölby med omnejd. Omläggning, nyläggning och tilläggsisolering på låglutande tak.

Vårt företag grundades 1967 och har idag ett 15-tal engagerade medarbetare med erfarenhet av de flesta tätskikt.

Lång erfarenhet i kombination med kontinuerlig utbildning har skapat en gedigen kunskapsbank som innebär att vi ofta kan bidra med innovativa ideer och förslag.

Vi söker alltid det tekniskt och ekonomiskt bästa alternativet och är kända för smarta, kostnadseffektiva lösningar. Vårt heltäckande kontaktnät av plåtslagare, elektriker, byggföretag och andra entreprenörer borgar för smidig samordning och effektivitet.

Våra kunder finns såväl inom kommun och landsting som i privata industrier och fastighetsbolag. Berland Tak har ramavtal med bland annat Linköpings kommunala fastigheter, Stångåstaden, Landstingsfastigheter och Sankt Kors.

Vårt primära verksamhetsområde är Östergötland - samt delar av Småland och Södermanland.