AB CA Östberg > Tilluftsaggregat

Tilluftsaggregat

Tilluftsaggregat SAU från CA Östberg används för att få ett behagligt inomhusklimat.


De ger både värme och ren luft. Aggregaten levereras kompletta med filter, fläkt och värmare. Värmaren kan även regleras externt via pulser. Modellen SAU 250 E har ett vattenbatteri för värme, medan de övriga har elektriska värmebatterier.

Läs mer om Tilluftsaggregat på företagets hemsida

AB CA Östberg
Hemsida: www.ostberg.com

AB CA Östberg

AB C.A. Östberg är en av världens ledande tillverkare av fläktar såsom: kanalfläktar, väggfläktar, radialfläktar, takfläktar, frånluftsfläktar och värmeåtervinningsaggregat. Vi har sedan starten 1981 fokuserat på kanalfläktar som vi fortlöpande har vidareutvecklat.

Vi växer hela tiden. Av vår produktion går 85% på export via fristående distributörer till kunder över hela världen. Idag omsätter vi inom Östbergs-gruppen ca 45 MEuro med ca 300 anställda.

En hög marknadsandel och effektiv produktion gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Den låga personalomsättningen gör också att vi har många erfarna och duktiga medarbetare som bidrar till hög produktivitet och kvalitet både hos produkter och tjänster.

Aggregat, Energiåtervinningsaggegat, Filterboxar, Filterlådor, Fläktar, Frånluftsfläktar, Kanalfläktar, Luftbehandlingsaggregat, Radialfläktar, Rökgasfläktar, Takfläktar, Tilluftsaggregat, Väggfläktar, Värmeväxlaraggregat, Värmeväxlare,

 
Annonser