Geal AB > Totalentreprenad

Totalentreprenad

Att låta Geal AB bygga ett hus genom totalentreprenad är tryggt och bekvämt.

Totalentreprenad innebär att entreprenören tar helhetsansvaret för husbygget, från projektering till dess att huset är inflyttningsklart. Man behöver bara skriva ett enda kontrakt till ett fast pris, och företaget man anlitar upphandlar och samordnar i sin tur de olika underentreprenörerna som ska utföra de olika arbetsuppgifterna. En personlig byggledare sköter all kontakt med hantverkare och leverantörer. Totalentreprenad kallas även funktionsentreprenad, eftersom det är funktionen som upphandlas, men däremot inte i detalj hur allt ska lösas. Anlita Geal AB för husbygge, vi har stor erfarenhet och kunskap när det gäller totalentreprenad.

Läs mer om Totalentreprenad på företagets hemsida

Geal AB
Hemsida: http://gealab.nu/

Geal AB

Byggföretaget Geal AB utför olika typer av snickeri arbeten inom nybyggnad, ombyggnad, tillbyggnad och renovering. Vi kan jobba med fast pris á 330 kr/timme eller på ackord.
Geal AB är ett modernt byggföretag i Stockholm som kombinerar gedigen hantverkskunskap med de senaste tekniska lösningarna. Vi har i många år tillsammans med våra kunder arbetat med estetik, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller. Vi arbetar med uppdrag både för dig som privatperson och företag, där kök, badrum, trappor och inredningar tillhör de vanligaste uppdragen.
Geal AB är ett ungt men erfaren företag med rötter i byggbranschen. Vi vill modernisera branschen med ny teknik. Alla anställda arbetar lösningsorienterat genom att kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom – allt för att hjälpa kunden med sitt speciella behov.
Vi har bra samarbete med andra företag inom byggbranschen och garanterar er ett bra utförande med gällande garantier.