Beckers Färg > Träfasad

Träfasad

Beckers kan erbjuda en rad vattenburna målningssystem för träytor utomhus. Beckers Perfekt Akrylatfärgsystem är ett vattenburet system som håller fasaden fin upp till 15 år.


Akrylatfärgen håller glans och kulör längre än andra. Färgen används på till exempel träfasader, målade plåtfasader, takrännor och stuprör av såväl förzinkad plåt som plast. Tack vare sin goda vidhäftning på akrylat, alkyd- och oljefärgsmålade ytor är färgen mycket lämplig vid ommålning.

Läs mer om Träfasad på företagets hemsida

Beckers Färg

Beckers Färg är en av Skandinaviens ledande färgtillverkare av vattenburen färg för ytbehandling av träfasader, putsfasader, våtrumsmiljöer, trä, metall, väggar, golv och tak. I vårt sortiment finns även ett brett sortiment av spackel.

Beckers var första färgtillverkaren som fick Svanenmärka produkter. Och vi är idag den färgleverantör som har flest svanenmärkta produkter, varav många dessutom rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Miljö och kvalitet är viktigt för oss, därför arbetar vi aktivt med att miljöanpassa våra produkter. Målet är att 99% av produkterna ska vara vattenburna 2010.

Arkitekter, beskrivare och beställare kan vända sig till Beckers Målerisupport för att få snabba och tydliga svar på alla typer av ytbehandlingsfrågor. Målerisupport ombesörjer även allt från färgkartor till specifika uppstrykningsprover.