Nils Lindman AB > Trägolv

Trägolv

Ett välskött trägolv håller i många år och blir bara vackrare med tiden. Trägolv ger ditt rum ett levande och behagligt intryck. Idag finns det mängder av olika parkettgolv att välja emellan.


Trägolv finns i alla slags träslag t ex ask, lönn, bok, valnöt, björk, furu och ek med fler. Parkett finns också i olika tjocklekar, mönster, och med olika ytbehandlingar som oljat, lackat, betsat och lutat. Du kan få ditt trägolv precis hur du själv vill ha det, så att det passar just dig och ger ditt rum en personlig framtoning. Ett trägolv/parkettgolv passar lika bra i en nybyggd lägenhet som i ett hus från sekelskiftet och läggs idag in i alla typer av rum. Trägolv är skönt att gå på, det är lent och ger en värmande känsla. Det har också en behaglig mjukhet som känns i varje steg. Trä ger rummet en känsla av natur och harmoni.

Läs mer om Trägolv på företagets hemsida

Nils Lindman AB
Hemsida: www.nilslindman.se

Nils Lindman AB

Nils Lindman AB har arbetat i inredningsbranschen i över 50 år. I Stockholm utför vi bl a golvavjämning och golvläggning såsom t ex läggning av trägolv, läggning av linoleumgolv och läggning av parkettgolv samt våtrumsentreprenad.

Vi har bred erfarenhet, stor skicklighet och gedigen kompetens. Ett kunnande som vi vill att våra kunder ska dra nytta av oavsett om det handlar om att lägga golv, klä om möbler eller sy upp gardinuppsättningar.

Golvslipning, Plastgolv, Omklädsel möbler, gardiner, gardinuppsättning, textilgolv, textila mattor