Starka Betongindustrier KB > Trappor

Trappor

Stentrappor från Starka Betongindustrier gör entrén inbjudande och vacker. Vi har ett brett sortiment från de mindre entréplanen till de större trapporna. Även våra murblock kan användas till trappor.


Våra entrétrappor har sitt ursprung i den gamla skånska stentrappan, som ibland kunde vara en kasserad kvarnstenshalva.

Trapporna kan fås som halvrunda, rektangulära eller i vinkel och de finns i olika höjder - allt för att passa olika förhållanden. Ytan kan fås syrad i svart, grått, terrakotta eller sand, alternativt med frilagd yta i Skagen-, Rhen-, Vånga- eller Islandsutförande.

Vill man inte ha en färdiggjuten trappa går det utmärkt att bygga en egen med mursten från Bya- eller Birkasortimentet, eller använda sig av den större blockstenen i Siena-sortimentet. Det blocket mäter 700-350-150 mm.

Läs mer om Trappor på företagets hemsida

Starka Betongindustrier KB
Hemsida: www.starka.se

Starka Betongindustrier KB

Starka Betongindustrier är tillverkare och leverantör av bland annat: byasten, markbetong, betongplattor, trädgårdsplattor, marksten, trädgårdsmurar med mera. Välj bland de största varumärkena: Byasten, Bradstone, Stackstone, Siena m fl.

Starka är ett självständigt privatägt företag som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet.

Starka har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av produkter för markbeläggning, betongelement, VA-system och fabriksbetong.

Service, Kvalitet, Nytänkande i Betong! Kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet!
Starka Betongindustrier strävar efter att erbjuda det bästa alternativet på marknaden.