Forssellstrappan > Trappräcken

Trappräcken

Forssellstrappan är tillverkare av trappräcken. Trappräcken kan samlevereras med trapporna för att kunna användas som skyddsräcken under byggtiden.


Här presenteras våra grundutföranden på trappräcken. Några av räckena är kompletterade med trä för ett exklusivare utseende. Mot tillägg kan de olika materialen kombineras inom varje räckesdel för att på så sätt kunna göra en egen variant på trappräcket. Alla våra trappräcken är grundmålade vid leverans.

Våra räcken kan samlevereras med trapporna för att kunna användas som skyddsräcken under byggtiden.

Det provisoriska montaget utförs av beställaren på arbetsplatsen, anvisning medföljer. Räckesmontaget färdigställs av oss i samband med montage av ledstång.

Läs mer om Trappräcken på företagets hemsida

Forssellstrappan
Hemsida: www.forssellstrappan.se

Forssellstrappan

Forssellstrappan är tillverkare av betongtrappor i terrazzo, vilplan, trapplan och trappräcken. Vår utmaning är att hela tiden ta nya steg, för att kunna erbjuda produkter till konkurrenskraftiga priser.

Våra produkter tillverkas i betong med terrazzo som synlig överyta. Vi är mycket måna om att ge bästa support till våra kunder och vill ha en nära dialog med såväl arkitekter som beställare. Vi ställer gärna upp med erfarenheter och goda råd såväl i funktionella som estetiska frågor.

Raka trappor, Runda trappor, Svängda trappor